Gorilla – glue original PU ragasztó (60ml, 250ml)

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A Gorilla Glue mindig segít Önnek , hogy munkáit azonnal, kifogástalanul, és teljes elégedettséggel végezze el.

Most még jobb eredményre számíthat!
Segítségével tartósabb kötést érhetünk el és az eredmény elképesztő. A Gorilla Glue megragaszt olyan anyagokat is, ahol más ragasztók már rég felmondták a szolgálatot: fém, kő, fa, kerámia, műanyag, üveg és sok más anyag megragasztható. Sokoldalú, ezáltal ideális háztartásbeli javításokhoz és kreatív alkotásokhoz.

100% vízálló, így extrém körülmények között is megállja a helyét. AZ ANSI/ HPVA HP-1-2000 Typ 1 és 2 szabálykeretének is tökéletesen megfelel.
Hőálló, ha már megszáradt nem érzékenyen a szélsőséges hőmérsékletingadozásra. Száradás után megmunkálható, csiszolható, festhető.
A megszáradt ragasztó színtelen, átlátszó így a lakkozást is egyszerűvé és komplikációmentessé teszi.

Használati útmutató:

 1. Készítse elő a ragasztófelületet és enyhén nedvesítse be!
  Ha először alkalmazza a Gorilla Gluet javasoljuk, hogy végezzen először ragasztó tesztet!
  A felület előkészítése:
  Minden felület legyen tiszta, pormentes és illeszthető. Túl sima felületeknél, mint pl. fémlemez, üveg, vagy többféle műanyag esetében, érdesítse meg a felszínt, hogy maximális tapadási felületet biztosítson!
  Enyhén nedvesítse be a felületet vízzel, nedves ronggyal vagy vízszóró spray-vel spiccelje be! Vigyázzon, hogy ne túl sok víz kerüljön a ragasztandó felületre! Keményfánál nedvesítse be a felület mid két oldalát!
  2. Óvatosan vigye fel a Gorilla Glue-t!
  Ne használjon túl sok ragasztót. Kesztyű és ecset használata javasolt. Abban az esetben, ha a ragasztó a bőrre kerül, azonnal távolítsa el egy ronggyal, vagy papírral. Ha ez nem sikerül próbálja meg a ragasztót szappanos víz segítségével eltávolítani! Ezután kenje be kezét bőrápoló krémmel! Ne használjon alkoholt, vagy acetont a ragasztó eltávolítására!
  3. Szorítsa össze erősen a két felületet. Használjon szorítót. Gondoskodjon róla, hogy a nyomás mindenhol ugyanolyan nagyságú legyen. Ha nem rendelkezik szorítóval, használjon nehéz tárgyakat, hogy elérje a szorító nyomást! Könnyű tárgyaknál elegendő egy gumiszalag is vagy akár használhat Gorilla Tape ragasztószalagot az összeszorításhoz.
  Szorítás szükséges időtartama: 1-2 óra a Gorilla Glue-nál, és csak 30-60 perc a GorilaGlue “2x gyorsabb” Formulánál. A legjobb hatás elérése érdekében hagyja 24 órát száradni! Törölje le a kifolyt ragasztót egy száraz ronggyal, vagy festék hígítóval. Ha a ragasztás már megszáradt, a felesleges rész eltávolításához használjon  vésőt, vagy kést! A megszáradt ragasztó nem tesz kárt a szerszámokban. Tárolás: Nyomjuk ki az összes levegőt a tubusból, és csavarjuk rá szorosan a kupakot! Napfénytől védett, száraz helyen tároljuk! Tartsuk távol gyerekektől és állatoktól!

További információk

Méret

,