Gorilla – epoxy két komponensű ragasztó 5min. (25ml)

Leírás

A Gorilla Epoxy (25 ml) eljutott a következő szintre a Gorilla Tough szintjére.
A kétkomponensű epoxy az Impact-Tough Formulának köszönhetően erősebb és ütésállóbb, hogy megfeleljen a legkeményebb feladatoknak is, plusz: mindezt gyorsabban! A Gorilla Epoxy 5 percen belűl köt és 90 perc elteltével a ragasztott tárgy kezelhetővé válik. A Gorilla Epoxy könnyedén ragaszt acélt, fát, aluminiumot, kerámiát és még sok mást.
Impact-Tough Formula- hibrid technológia javítja a rugalmasságot.
Réskitőltő- kitölti a réseket, repedéseket és megtapad az egyenetlen felületeken is.
5 perces- elegendő időt hagy a felületek pontos illesztésére.
Vízálló- mérsékelten ellenáll a víznek.
Az adagoló fecskendő biztosítja a komponensek egyenletes adagolását.
Oldószerellenálló! Az oldószerek nem károsítják a megkötött ragasztót nem károsítják tulajdonságait, kevésbé illékony és ha egyszer megkötött nem mérgező.

Kezelési útmutató:

1. Készítse elő a ragasztófelületet!
Ha először alkalmazza a Gorilla Epoxy-t javasoljuk, hogy végezzen először ragasztó tesztet!
A felület előkészítése:
Az epoxy-t ragasztót jól szellöző helyen használja. Készítsen elő egy keverőedényt és egy keverőpálcát. Használja e célre a csomagolást és a fa keverő pálcát. Minden felület legyen tiszta, pormentes és illeszthető. Túl sima felületeknél, mint pl fémlemez, üveg, vagy többféle műanyag esetében, érdesítse meg a felszínt, hogy maximálos tapadási felületet biztosítson!
2. Távolítsuk el a kupakot, vágjuk vagy törjük le a fecskendő végét.
Nyomjuk ki a megfelelő mennyiségű ragasztót a tiszta, eldobható felületre.
Keverjük addig, amíg egyszínűvé nem válik az összekevert epoxy ragasztó. A kompenensek összekeverése után az epoxy felmelegedik.
Illesszük a felületre 5 percen belül. Szorítsa össze erősen a két felületet. Használjon szorítót.
Nyomjük össze a felületeket és hagyjuk zavartalanul 90 percig ezután kezelhetővé válik. 100%-os terhelhetőséghez 24 óra száradás szükséges.
Gonoskodjon róla, hogy a nyomás mindenhol ugyanolyan nagyságú legyen. Ha nem rendelkezik szorítóval, használjon nehéz tárgyakat, hogy elérje a szorító nyomást! Könnyű tárgyaknál elegendő egy gumiszalag is vagy akár használhat Gorilla Tape ragasztószalagot az összeszorításhoz.
Tárolás: A használat után minden alkalomal törölje tisztára a fecskendő végét, és a kupakot megfelelően illessze vissza. Fontos: a kupak a rajta lévő bevágás miatt a fecskendőre csak egyféleképpen helyezhető fel, ekerülve ezzel a komponensek keveredését.