Szerszám – Barkács – Csavar Szaküzlet

Bosch tartozékok és kiegészítők
Gorilla
reisser-schraubentechnik-slider
HÁZ
Füstcsövek érkeztek
kolcsonozheto-kerti-gepek2
GLS CsomagPont

„Családi vállalkozásunk azon alapul, hogy a környéken levő háztartásokat, műhelyeket, mesterembereket ellássuk jó minőségű csavarokkal, kötőelemekkel, minőségi és hobbi szerszámokkal, kerti eszközökkel. Hosszú távon gondolkodunk, ennek az az alapja, hogy versenyképes árakat garantálunk összes termékünkre. Célunk, hogy egy betérő vevőből törzsvásárló váljék, és ezt csak alacsony árainkkal tudjuk elérni, a jó minőség, és kellemes kiszolgálás mellett. Igény szerint be tudunk szerezni akármilyen speciális szerszámot, csavart nagyon rövid határidővel.”


Kedves Vásárlóink!

Termékeink feltöltése honlapunkra folyamatos, illetve csak bemutató jellegű, így előfordulhat, hogy amire szüksége volna, a honlapunkra még nincs feltöltve, addig is várjuk személyesen Önöket a Kistarcsán lévő boltunkba, azonnal rendelkezésükre álló, kibővített árukészlettel.

Honlapunkon történő megrendelés minden esetben visszaigazolásunk után válik érvényessé, mivel a termékek üzletünkben is megvásárolhatóak, amelynek készletével webshop-unk nem frissül automatikusan, először ellenőrizzük, hogy a kiválasztott árucikk van-e készleten, a megrendelés paramétereiben való esetleges eltérést jelezzük. További információ az ÁSZF-ben található!

1–48 termék, összesen 1196 db